Enllaços

blanc

  Web de l’institut. Informació sobre l’organització del centre i els estudis d’ESO i Batxillerat. També es poden trobar les darreres notícies relacionades amb l’institut i informació sobre els diferents projectes en els que hi participa; els coneixes tots?
 Doblevia_footer Doble Via és l’empresa contractada pel servei de menjador, cantina i extraescolars. La pàgina de l’enllaç conté tota la informació del nostre institut: documents de gestió, informació sobre els serveis i menús actualitzats.
 iddink Iddink, el nostre servei de llibres de text. Des d’aquest enllaç podràs registrar-te com a usuari i, fent servir el codi de centre (008CC3), fer totes les gestions: compra de llibres nous o ecoBooks, consultes sobre el retorn de llibres o la comanda, …
 images (1) La pàgina de la First Lego League. Aquest curs alguns dels nostres alumnes de robòtica partiparan a la FLL. Saps el què és? En aquesta pàgina hi ha tota la informació d’aquesta temporada i sobre la història de la competició.
legiland Plataforma de lectura amb suport telemàtic. S’accedeix a lectures de tria lliure o obligatòria (a les matèries de català i castellà) i als seus qüestionaris de comprensió.  Aquest sistema s’estrena aquest curs (16-17) per als alumnes de 1r d’ESO. La subscripció anual està coberta per l’AMPA.