IDDINK

Des del l’any 2010 l’AMPA de l’Arnau té contractats els serveis d’IDDINK per a la reutilització de llibres de text i de les lectures obligatòries.

L’objectiu és doble, d’una banda facilitar la compra dels llibres -nous o reutilitzats- i, de l’altra, estalviar. El sistema és universal (es poden comprar tots els llibres i material de papereria, hi ha servei de folrat i d’assegurança), voluntari (no és obligatori comprar res a IDDINK) i flexible (es poden comprar només aquells llibres que ens interessen).

Els llibres nous tenen un descompte del 5% sobre el PVP  inicial de l’editorial i els reutilitzats -ecoBooks- del 55%. Per a gaudir de l’estalvi cal retornar els ecoBooks a final de curs.

Com funciona?

Des del moment en que el centre dona la llista de llibres a IDDINK, aquests estan disponibles. La comanda es pot fer al telèfon (amb cost per la trucada) 902 565 411 de 9:30 a 14h i de 15 a 19h o a través del web d’IDDINK (sense cap cost).

Les despeses d’enviament són gratuïtes en comandes fins al 20 de juliol. Les comandes fetes després d’aquesta data tenen un càrrec per entrega de 4,50€.

Les comandes es lliuren a domicili a partir de la tercera setmana de juliol. El compromís d’IDDINK és a fer el lliurament abans que comenci el curs per a totes les comandes fetes i pagades abans del 31 de juliol (excepcions: no identificar correctament els pagaments, tenir deutes pendents, manca d’estoc de l’editor, adreça incomplerta o errònia, no recepció de la comanda per absència.)

Un cop acabades les classes (a finals de juny) cal retornar els ecoBooks a l’institut. La data i l’horari (de matí i tarda) és notificada per IDDINK per correu electrònic. Cada llibre retornat al setembre suposa el cobrament de 2,50€.

Al web d’IDDINK hi ha un apartat de preguntes freqüents (generals, sobre el pagament o sobre el sistema de devolució de llibres). També teniu més informació en el document del sobre de matrícula.