MATERIAL LABORATORI

Benvolgudes famílies, us volem ensenyar les aportacions al departament de ciències que hem fet des de l’AFA i que han estat possible gràcies a la vostra participació.

Aquest any ens van demanar material pel laboratori i una vitrina per desar els minerals que tenien a l’aula. Volem ensenyar-vos com ha quedat després de que l’alumnat ho hagi classificat amb l’ajuda de la Marta.

Salutacions.

 

PROJECTE PATI

Benvolgudes famílies, després d’aquest parell de mesos d’absències per la pandèmia, us volem comunicar que el proper mes de març començarà el projecte del pati. 

La primera part d’aquest projecte era la col·locació de les taules que ja es fan servir per fer classe a l’exterior, tal i com es pot veure a la foto.

L’institut i l’ AFA estem molt il·lusionats, serà un benefici per a tot l’alumnat i també hi haurà un millor aprofitament dels diferents espais del pati.

La Rosa Sánchez s’encarrega del projecte i una persona de l’empresa que subministra el material participarà també en algunes sessions per poder dur-lo a terme. 

Aquest serà un treball per als alumnes de 1r ESO, la Rosa ja ha començat a treballar la representació axonomètrica de prismes rectangulars a classe. 

També volem agrair la feina feta per la coordinadora de primer, la Rosa Fernández.

Esperem que estigueu tan il·lusionats com nosaltres en aquesta millora de l’institut.

Salutacions

BON ANY NOU 2022 !

Benvolgudes famílies, des de l’AFA us desitgem BON ANY NOU 2022 !
 
Ja hem començat a fer les aportacions de material didàctic demanat per l’institut, jocs de  regletes per  a dibuix, llibres de lectura i el joc del Cash Flow per a economia. Més endavant en farem més.
 
Salut !
 
 

MILLA SOLIDÀRIA DE VALLDOREIX 12 DESEMBRE 2021

Enguany la 5a Milla Solidària de Valldoreix ha recollit joguines per a l’ AECC.  

L’AFA Arnau Cadell ha fet una aportació amb diversos jocs per a que els nens i nenes malalts puguin rebre una joguina durant aquestes festes.

                                

DINAMITZACIÓ DELS PATIS

Benvolgudes famílies,
 
Com ja sabeu l’institut ha iniciat un nou projecte amb el qual volen dinamitzar els patis.
 
En el projecte DECIDIM del darrer curs una de les propostes més votades va ser la compra de material esportiu per a les estones de pati. Gràcies a la comissió del DECIDIM això ha estat possible. L’AFA ja ha lliurat la primera part del material a l’institut, pilotes de futbol, bàsquet, voleibol i xarxes. 
 
Des de l’AFA continuem treballant en l’adquisició de més material pels patis, pensem que és una bona inversió i un benefici per a tot l’alumnat.
 

SIGNAT CONVENI COL.LABORACIÓ AMB L’EMD VALLDOREIX

Dijous 25 de març vam signar el conveni de col.laboració amb l’EMD de Valldoreix.
 
Aquest any ens han tornat a atorgar 7.000 euros, d’aquests, 5.000 euros aniran adreçats a activitats de tallers i 2.000 euros a activitats esportives per als alumnes de l’Arnau Cadell.
 
Des de l’AFA volem expressar el nostre agraïment pel recolzament rebut.
 
Conveni_EMDConveni EMD

Renovació a la Junta de l’AFA

Benvolgudes famílies, el passat dilluns 8 de febrer es van realitzar les votacions en assemblea telemàtica per a la renovació de la junta de l’AFA.
 
Les mares i els pares que van ser escollits com a representants de la junta entrant són:
 
Arantzazu Morral – Presidenta
Anna Buigas – Vicepresidenta
Pedro Herrero – Secretari
Emili Arranz – Vicesecretari
Daniel Font – Tresorer
Xavier Cortés – Vocal
Andreu Giralt – Vocal
 
Volem agrair a la junta sortint la seva implicació i dedicació en tots els projectes que ha dut a terme per a l’institut.
 
Us hi esperem !
—————–
 
GRÀCIES !