BON ANY NOU 2022 !

Benvolgudes famílies, des de l’AFA us desitgem BON ANY NOU 2022 !
 
Ja hem començat a fer les aportacions de material didàctic demanat per l’institut, jocs de  regletes per  a dibuix, llibres de lectura i el joc del Cash Flow per a economia. Més endavant en farem més.
 
Salut !
 
 

MILLA SOLIDÀRIA DE VALLDOREIX 12 DESEMBRE 2021

Enguany la 5a Milla Solidària de Valldoreix ha recollit joguines per a l’ AECC.  

L’AFA Arnau Cadell ha fet una aportació amb diversos jocs per a que els nens i nenes malalts puguin rebre una joguina durant aquestes festes.

                                

DINAMITZACIÓ DELS PATIS

Benvolgudes famílies,
 
Com ja sabeu l’institut ha iniciat un nou projecte amb el qual volen dinamitzar els patis.
 
En el projecte DECIDIM del darrer curs una de les propostes més votades va ser la compra de material esportiu per a les estones de pati. Gràcies a la comissió del DECIDIM això ha estat possible. L’AFA ja ha lliurat la primera part del material a l’institut, pilotes de futbol, bàsquet, voleibol i xarxes. 
 
Des de l’AFA continuem treballant en l’adquisició de més material pels patis, pensem que és una bona inversió i un benefici per a tot l’alumnat.
 

SIGNAT CONVENI COL.LABORACIÓ AMB L’EMD VALLDOREIX

Dijous 25 de març vam signar el conveni de col.laboració amb l’EMD de Valldoreix.
 
Aquest any ens han tornat a atorgar 7.000 euros, d’aquests, 5.000 euros aniran adreçats a activitats de tallers i 2.000 euros a activitats esportives per als alumnes de l’Arnau Cadell.
 
Des de l’AFA volem expressar el nostre agraïment pel recolzament rebut.
 
Conveni_EMDConveni EMD

Renovació a la Junta de l’AFA

Benvolgudes famílies, el passat dilluns 8 de febrer es van realitzar les votacions en assemblea telemàtica per a la renovació de la junta de l’AFA.
 
Les mares i els pares que van ser escollits com a representants de la junta entrant són:
 
Arantzazu Morral – Presidenta
Anna Buigas – Vicepresidenta
Pedro Herrero – Secretari
Emili Arranz – Vicesecretari
Daniel Font – Tresorer
Xavier Cortés – Vocal
Andreu Giralt – Vocal
 
Volem agrair a la junta sortint la seva implicació i dedicació en tots els projectes que ha dut a terme per a l’institut.
 
Us hi esperem !
—————–
 
GRÀCIES !

Aprovat el Pla d’organització de centre curs 20-21

Aquesta tarda ha quedat aprovat, en Consell Escolar, el Pla d’organització del centre. El podeu consultar en aquest enllaç i al web de l’institut. Es tracta d’un document viu que pren com a base la informació atorgada pel Departament d’Ensenyament, i hi consten l’organització pedagògica i de grups estables, la gestió d’entrades i sortides i els plans de neteja i salut.

Canvi en la llista de llibres

Atenent a l’enfoc pedagògic del departament d’anglès i que poques famílies havien comprat els llibres d’anglès per a l’ESO, l’institut ha dut a terme un canvi en la llista: s’eliminen els llibres en paper Dynamic 1/2/3/4 i caldrà comprar la llicència digital equivalent (més barata i que dona accés a material suplementari).

La informació sobre la compra de llicències (d’Oxford per a l’anglès i d’Edebé per a la resta d’assignatures) s’enviarà al setembre, com sempre, des de l’institut i per correu electrònic. És important no comprar les llicències abans donat que s’ha negociat un preu reduït per a les famílies de l’institut.

I si ja heu comprat el llibre i no us el voleu quedar?

  • A Iddink: rebreu una notificació d’Iddink modificant la vostra comanda i es farà el corresponent abonament
  • Fora d’Iddink amb retorn possible: cal que feu el retorn
  • Fora d’Iddink i amb retorn no possible: cal que ompliu el qüestionari seguint aquest enllaç. L’institut i l’AFA compraran aquests llibres (que s’hauran de dur a la consergeria de l’institut el 14 de setembre) per a tenir exemplars en paper per als alumnes que els necessitin

Xerrada sobre la Gestió emocional de la pandèmia

Aquesta crisi ens ha posat davant del mirall i ens està ensenyant a superar reptes mai abans imaginats.

Com els gestionem emocionalment?

Quins aprenentatges en podem treure per a nosaltres i els nostres fills i filles?


 

Indicacions per seguir la sessió:

  • Inscriu-te a l’activitat clicant aquí.
  • En menys de 24h rebràs un correu de confirmació en el que et donarem un enllaç per a poder accedir a la sessió.
  • El dia de la sessió, a partir de les 16’55h ja pots entrar a la sala virtual i preparar-te per a començar. Per a fer-ho, només has de clicar damunt de l’enllaç que et passarem i seguir les instruccions. Si no tens el programa zoom baixat a l’ordinador, hauràs de descarregar-te’l seguint les instruccions que t’aniran sortint. És gratuït i molt fàcil d’instal·lar. Et recomanem que l’instal·lis, si pots, unes hores abans de començar la sessió per tal de no perdre-te-la. No esperis a fer-ho just al moment de començar perquè et pot dur una estoneta.
  • A les 17’00 en punt l’Enric Bastardas entrarà a la sala virtual i començarà la sessió!

Hi col·labora: