5 days to dance (4)

ASSAIG GENERAL, IMPRESSIONANT!

 

Aquest matí hem assajat al teatre. El nombrós grup semblava encara més gran i més compacte sobre l’escenari de l’auditori de Sant Cugat.

Els monitors reclamen atenció: “Si us distraieu, no sortirà bé!” Treballem els ritmes i també el silenci, el moviment i l’estabilitat. Treballem la noció d’espai: les direccions, el gest. Descobrim noves formes d’expressar-nos amb el cos que no havíem experimentat abans. Però sobretot treballem la sensació de pertànyer a un grup, de formar un equip de persones. Tots som imprescindibles. No hi ha excuses. Ho hem de fer bé, perquè ho fem junts. Entenem què vol dir acceptar un compromís i això ens fa grans!

Ara en grups creuem l’escenari en diagonal, formant línies, ara tots alhora ballant com un sol cos. Ara la música ens acompanya i ara aprenem a escoltar el silenci. La dansa crea imatges de viatges imaginats: creuant un riu, un bosc, al mar… I la imaginació va volant i volant i volant…

Els cossos i els rostres adolescents agafen una bellesa madura quan aconsegueixen concentrar-se. Ha estat una experiència breu, però molt intensa. En només quatre dies hem aconseguit muntar una dansa de quasi tres quarts d’hora, ara ens coneixem millor, ara ens sentim més a prop dels nostres companys. Hem estat capaços de fer-ho!

Aquesta tarda proves de vestuari, assaig general i ESTRENA!

Molta sort, amics!

[Text i foto: Teresa Petit Bozzo]