5 DAYS TO DANCE

DIA 1, PRIMER DIA D’ASSAIG

 

Aquest divendres hem començat els primers assaigs dels “5 days to dance” per a 3r ESO de l’IES Arnau Cadell.

Ha estat molt emocionant!!

Els nois i noies han arribat puntuals al pavelló i disposats a… tot!!

Les primeres hores les hem dedicat a escalfar amb uns exercicis-jocs que ens va mostrar l’equip de 5 DAYS TO DANCE, el passat dilluns a Cerdanyola. Els professors acompanyants, la Marta, la Míriam, el Josep Lluís i la Glòria conduïen la sessió.

Escalfament

Després de la mitja part ha arribat un membre dels “5 days to dance” i hem començat a assajar la coreografia que presentarem dijous vinent a l’Auditori.

El títol és “Voyage”, un viatge que iniciem amb molta il·lusió. Després d’una petita reflexió sobre els motius d’emprendre un viatge, els tipus de viatge i les formes de viatjar i de marcar unes normes per al bon funcionament de l’activitat, la conductora de l’activitat ha començat a ensenyar els passos il·lustrant-los amb imatges que tots coneixem: apartem branques, empenyem l’aigua per a que surti d’un pou, espolsem l’aigua, fem una onada, recollim una galleda… Una manera de ballar que fomenta l’imaginari. Els nois i noies s’han bolcat a ballar i, només en un dia, ja comencem a veure els primers resultats. Després de cada petita fita tots ens aplaudíem satisfets de com està quedant.

Parlant de viatges…

[Text: Teresa Petit Bozzo; Fotos: Teresa Petit Bozzo i Josep Lluís Serrano]