Comissió “menjador”

Des de l’AMPA hem habilitat una adreça de correu per a poder rebre els vostres comentaris, suggeriments i propostes de millora del servei de menjador.

Tenim una Comissió, acabada de crear, que coordinarà la relació de l’associació amb el servei de menjador i intentarà canalitzar les possibles accions necessàries per a millorar, si cal, o mantenir, la qualitat del servei que rebem del proveïdor, la cooperativa DobleVia.

Volem analitzar temes com la qualitat del que mengen, la varietat, la sostenibilitat ambiental del servei, la idoneïtat de l’entorn, els accessoris (safates, coberts, gots, etc ..), altres possibles problemes convencionals i, sobretot, la satisfacció de les famílies amb el servei. Per tot això, ens cal la vostra ajuda.

Esperem els vostres comentaris!

Recordeu que també podeu contactar directament amb DobleVia al correu electrònic menjadorarnau@doblevia.coop, o bé parlar amb la coordinadora, l’Elena, trucant de dilluns a divendres, de 14 a 15’30h, al telèfon 628.666.690. Si hi contacteu per correu, us agrairem que ens poseu en còpia (menjador@amparnau.cat).

Els menús mensuals (també amb propostes per sopars), la normativa i autoritzacions, així com altres informacions les podeu trobar al web del servei.