Conferència de l’Anna Manso

Aquest dimarts ha tingut lloc a la sala d’actes de l’institut Arnau Cadell la conferència participativa ‘Pares i mares imperfectes’  a càrrec de l’Anna Manso. L’Anna és escriptora i guionista, col·labora en el diari Ara i en programes infantils d’entreteniment i sèries. Defensa, sempre amb un toc d’humor, que hi ha vida més enllà de la perfecció i que, ja que no podem dimitir com a pares i mares, és millor acceptar que no cal fer-ho tot molt bé. El que sí cal és compartir i escoltar.

Els assistents, vora uns 80, ens hem pogut relaxar escoltant l’experiència de “la pitjor mare del món” que, d’altra banda, ens ha convidat a viure la vida amb els nostres adolescents a través de les ulleres de la imperfecció.

El to, natural i divertit, ens ha permès riure de les nostres peripècies i descobrir que no estem sols. Hem aprofitat la xerrada per a desmuntar mites, veure que l’adolescència no té perquè ser problemàtica i compartir estratègies front del #totshotenen.

L’humor no fa que els problemes desapareguin però sí els fa més petits, i una bona dosi de creativitat ens ajuda a resoldre’ls.