Conferència per a… pares i mares imperfectes ;)

El proper 21 de març (dimarts), l’Anna Manso vindrà a l’Arnau per a presentar-nos la conferència participativa “Pares i mares imperfectes”. Vindràs?

L’Anna Manso (Barcelona, 1969) és, diu ella, la pitjor mare del món. Quan no està amb els seus tres fills escriu guions de televisió i cinema, llibres de literatura infantil i juvenil, blogs (http://www.manso.org , www.criatures.ara.cat/lapitjormaredelmon) i articles. També participa en activitats d’animació lectora i en trobades de clubs de lectura. Afirma que la millor manera de viure els desastres propis i aliens és amb sentit de l’humor. De tant en tant es calça les ulleres de 3D i veu l’univers de la maternitat i la paternitat d’una forma ben peculiar.

Presentació

Tots els progenitors ho volem fer bé… no, molt bé! Però la realitat s’imposa i provoca un xoc de trens entre les expectatives i el nostre dia a dia. La conseqüència? Crisis, tsunamis, daltabaixos familiars… L’enfonsament del Titànic és queda petit al costat de la nostra sensació de fracàs educatiu. Per això és urgent que ens relaxem i reivindiquem la imperfecció i el sentit de l’humor. En aquesta xerrada, a través de l’humor i amb la participació dels pares i mares assistents, l’Anna Manso ens explica la seva experiència personal, i ens convida a viure la vida amb els nostres menors d’edat a càrrec (MEC) adolescents a través de les ulleres de la imperfecció.

La conferència
  1. De voler ser la millor a convertir-se en la pitjor mare del món
  2. Tot allò que et passa quan tens fills i que ningú t’ha explicat
  3. Surt de l’armari i crida: sóc imperfecte!
  4. Eines poderoses i bé de preu
  5. Un exercici pràctic: el dilluns al matí
  6. Jo també m’he sentit el pitjor pare o mare del món
  7. El decàleg
Dades clau

Quan: dimarts 21 de març a les 19’30h

On: Sala d’actes de l’Arnau Cadell

Com: l’entrada és gratuïta però cal inscripció prèvia aquí