Els Ubuntu guanyen el seu torneig i competiran a la Gran final

Moltes felicitats, equip!

 

En Xavier Ramos, l’Oriol Pros, l’Èric Trullenque, l’Amadeu Torrens, en Marc Expósito i el Víctor Ferrer (els Ubuntu) han guanyat el seu torneig de la FIRST LEGO League (FLL) celebrat  a l’EUSS de Barcelona. El Premi Fundació Scientia al guanyador és el major reconeixement atorgat a un equip, destacant per ser un model en el respecte als valors FIRST LEGO League, i per haver aconseguit l’excel·lència i la innovació tant en el disseny del robot com en el projecte científic.

Pel que fa al projecte científic, els jutges han destacat l’excel·lent recerca feta per l’equip, la contrastació de les seves idees amb professionals, el valor afegit de la solució proposada i l’anàlisi exhaustiva per a arribar a aquesta solució. La presentació estava acompanyada d’una maqueta que ha permès una millor explicació de tota la feina.

En l’apartat de valors han destacat l’esperit d’equip, la gestió del temps, la integració i la contribució molt positiva cap a altres equips.

En el joc del robot els Ubuntu han aconseguit la cinquena millor puntuació. L’explicació, exposició i el suport documental del disseny del robot han estat qualificats d’excel·lents.

L’equip s’ha classificat per a la Gran Final FIRST LEGO League Espanya que tindrà lloc a Logroño els dies 10 i 11 de març. Enguany hi participen uns 50 equips dels 1900 que s’enfronten en els tornejos classificatoris.