ENGEGA L’EQUIP DE ROBÒTICA FLL

Alguns dels alumnes de l’institut que el curs passat van fer l’activitat Robòtica a l’Arnau! i d’altres de nous participen a la competició First Lego League (FLL). A l’anterior edició hi van participar més de 250.000 nois i noies de 80 països de tot el món. La FLL pretén despertar l’interès dels joves per la ciència i la tecnologia, alhora que treballa la comunicació, el treball en equip i la resolució de problemes.

L’equip ha d’elaborar un Projecte Científic referent al repte anual que llença la FLL i l’han de defensar davant un tribunal d’experts el mateix dia de la competició; també han de construir un robot mitjançant el sistema Lego Mindstorms que els permetrà prendre part en la prova de robòtica resolent una sèrie de missions.

 

inici

 

Enguany el repte té el nom d’Animal Allies i el nostre equip s’ha de posar en la pell dels animals: què podem aconseguir quan ens ajudem els uns als altres?

Ja s’han posat a treballar! De moment estan descobrint el terreny de joc del robot i identificant un problema interessant pel projecte científic. Tothom té feina i treballa com un equip.

La participació d’aquests alumnes ha estat possible gràcies als patrocinadors que han permès, amb la seva aportació econòmica, el pagament de la inscripció i la compra de dos robots. Però encara ens queden despeses per cobrir… Si penses que la teva empresa ens pot donar un cop de mà, contacta amb l’equip, t’explicarem què podem oferir i què necessitem. Gràcies, patrocinadors!