Enllaços

blanc

  Web de l’institut. Informació sobre l’organització del centre i els estudis d’ESO i Batxillerat. També es poden trobar les darreres notícies relacionades amb l’institut i informació sobre els diferents projectes en els que hi participa; els coneixes tots?
 Doblevia_footer Doble Via és l’empresa contractada pel servei de menjador, cantina i extraescolars. La pàgina de l’enllaç conté tota la informació del nostre institut: documents de gestió, informació sobre els serveis i menús actualitzats.
Menja Sa és un projecte creat i gestionat per la cooperativa Doble Via. Es basa en un model integral de lleure educatiu, que implica, principalment, que els joves estiguin ben atesos, tenint en compte les seves necessitats en totes les dimensions: física, emocional i social. A través de la web de Menja sa cal fer les inscripcions al servei de menjador, les activitats esportives, l’aula d’estudi i el servei de biblioteca.
 iddink Iddink, el nostre servei de llibres de text pels cursos que tenen llibres en paper i per a la compra de les lectures obligatòries a tots els cursos. Des d’aquest enllaç podràs registrar-te com a usuari i, fent servir el codi de centre (008CC3), fer totes les gestions: compra de llibres nous o ecoBooks, consultes sobre el retorn de llibres o la comanda, …
 images (1) La pàgina de la First Lego League. Des del curs 16-17 alguns dels nostres alumnes de robòtica partiparan a la FLL. Saps el què és? En aquesta pàgina hi ha tota la informació d’aquesta temporada i sobre la història de la competició.
legiland Plataforma de lectura amb suport telemàtic. S’accedeix a lectures de tria lliure o obligatòria (a les matèries de català i castellà) i als seus qüestionaris de comprensió.  Aquest sistema es va estrenar el curs 16-17 per als alumnes de 1r d’ESO. Des del curs 17-18 tota la lectura de castellà i català s’avlua a través d’aquesta plataforma. La subscripció anual està coberta per l’AMPA per als associats.