Extraescolars 2021-2022

Informació general

L’Arnau Cadell us ofereix un gran ventall d’activitats extraescolars. Totes les activitats comencen el dilluns 4 d’octubre. Les inscripcions s’obren en el moment de la matrícula i es tanquen el 15 de setembre per a l’anglès i el 30 de setembre per a la resta d’activitats. En tots els casos, el nombre de places és limitat i es té en compte l’ordre d’inscripció. Les activitats es duran a terme si hi ha un nombre mínim d’alumnes inscrits.

Activitats esportives

Més informació sobre les activitats, les categories, els partits i la inscripció: aee@institutarnaucadell.cat

Anglès

Més informació sobre les activitats, les categories, els partits i la inscripció: info_angles_AC_2021_22.pdf o info@learning-s-cool.com
Formulari d’inscripció: inscripcio_angles_AC_2021_22.pdf

Altres activitats

Més informació sobre les activitats, les categories, els partits i la inscripció: menjadorarnaucadell.doblevia.coop

Activitats esportives

Les organitza l’Associació Esportiva Escolar de l’institut. Tenim equips de volei, futbol i bàsquet que participen a les competicions de JEE (Jocs Esportiu Escolars). A més a més, també hi ha un grup de hip-hop i un altre de bàdminton. Per altra banda, a les activitats de natació i pàdel hi participen alumnes dels quatre instituts públics de la nostra ciutat.

La taula mostra l’oferta a l’inici de curs però poden haver-hi modificacions en funció de la demanda. A més, l’AEE és oberta a propostes, només cal que hi hagi un grup d’alumnes interessats.

Els dinamitzadors esportius i la Coordinadora de l’AEE, la Núria Capellas Pi, també oferiran informació per les aules al setembre. A més, podeu contactar amb l’AE enviant un correu aee@institutarnaucadell.cat  NOU CORREU ELECTRÒNIC!

La inscripció es realitza online, al web de menjasa.coop com s’explica en l’apartat següent.

Anglès

L’anglès extraescolar de l’institut és dut a terme per Learning Scool. Hi ha possibilitat d’obrir nous grups en funció de la demanda i els horaris són orientatius. Els alumnes que no han cursat anglès durant el curs 2020-2021 han de fer una prova de nivell el dimecres 15 de setembre a les 15’30h a l’institut (es comunicarà l’aula). Teniu més informació en el document adjunt. En cas de no poder oferir el servei de manera presencial, s’oferirà a traves de classes online.

Per a fer la inscripció cal lliurar el full d’inscripció i de dades bancàries a la secretaria de l’institut o bé omplir-lo i enviar-lo directament a info@learning-scool.com

Activitats de Doble Via

La cooperativa Doble Via organitza l’aula d’estudi (un espai de reforç educatiu que dona suport als alumnes en la realització de les seves tasques acadèmiques, alhora que es treballen tècniques d’estudi per a millorar el rendiment).

Per a inscriure’s a aquesta activitat cal registrar-se a menjasa.coop. Després del registre (elecció d’usuari i contrasenya)entrar de nou  per donar d’alta les dades personals, contractar els serveis escollits.

Si necessiteu ajuda per a fer el registre i la inscripció, o necessiteu més informació podeu trucar o enviar un Whatsapp a la coordinadora, Eva Font, de dilluns a divendres de 14 a 16h (628 666 690). També podeu contactar amb Doble Via per correu electrònic: info@menjasa.coop.