Graduacions i sopar 2016 (I)

La tarda va començar amb la graduació dels alumnes de 4t d’ESO. Després dels parlaments, els alumnes van recollir la seva orla. La Fanny Alés, que va parlar en veu de les famílies, es va adreçar a tots els alumnes “a partir d’ara, feu el que feu, feu-ho amb moltes ganes i amb il·lusió […] us desitjo molta sort a tots, en tot allò que feu

DSC01235ps

Graduació dels alumnes de 4t

IMG-20160618-WA0008

III Reconeixements acadèmics

A continuació es van fer els III Reconeixements acadèmics. El seu objectiu és reconèixer públicament els alumnes que han destacat al llarg del curs per la solidaritat amb els companys, la seva predisposició a col·laborar en tasques comunitàries, les seves aportacions per millorar el clima del grup, l’esforç per superar condicions adverses, haver representat al centre a l’exterior de forma exitosa en qualsevol àmbit i els seus bon humor i capacitat per fer la tasca diària més fàcil i alegre.

IMG-20160617-WA0002

Logotips guanyadors

Enguany l’AMPA i l’institut havien convocat un concurs per a renovar els seu logotips. Es demanava que els logotips mostressin el procés de canvi, modernització i obertura a l’entorn que està fent el centre, així com els trets d’identitat que consten al projecte educatiu del centre. El guanyador del premi de 400€ va ser en Rubén Tous Liesa, a qui volem agrair que finalment cedís el premi a l’AMPA i l’institut. Pel que fa als logos guanyadors, en paraules de l’autor: “El logotip s’inspira en l’aspecte de l’edifici, geomètric i del color de l’argila dels maons […] El de l’AMPA pretén rendir tribut als pares i mares que típicament es reuneixen als vespres”. 

La graduació dels alumnes de 2n de batxillerat va ser l’últim acte sobre la tarima.

La presentació dels audiovisuals al saló d’actes va ser, segurament, el moment més emotiu; a continuació teniu l’enllaç per a la visualització i descàrrega dels muntages fets amb fotos dels dos nivells graduats.

Video de 4t ESO                            Video de 2n Batx

L’últim acte del dia va ser el sopar organitzat per l’AMPA. Tot un èxit d’assistència! Més de 250 persones (alumnes, familiars, docents i personal d’administració i serveis) vam acomiadar el curs.

DSC01267ps

Imatge del sopar

Durant el sopar va tenir lloc el I Concurs de pastissos. D’entre els 15 pastissos participants la guanyadora va ser Yolanda Rodríguez, mare de 2n de batxillerat, amb un pastís de xocolata i gerds que va obtenir la màxima puntuació en gust i en presentació. El premi era un val de 60€ per a l’Alice Cake Shop.

Concurs de pastissos

Els 15 pastissos participants amb el guanyador al centre