Graduacions i sopar 2017

Divendres 16 de juny van tenir lloc les graduacions de 4t d’ESO i 2n de Batxillerat.

Després del discurs del director i del representant dels professors va intervenir l’Arturo Noguer en representació dels pares i mares dels alumnes de 4t. Va tenir paraules pels alumnes, per a les famílies i per a l’equip docent: “(…) us vull fer arribar, a totes les persones que heu intervingut en la formació dels nostres fills en aquesta etapa, el nostre més sincer reconeixement per la vostra paciència, saviesa i vocació, per ajudar-nos en la seva evolució i per plantar cada un de vosaltres una llavor en la seva vida i així col·laborar a fer millors persones (…)” A continuació va tenir lloc el parlament dels alumnes i l’acte de lliurament de diplomes.

 

Després dels IV Reconeixents acadèmics va tenir lloc la graduació dels alumnes de 2n de Batxillerat. La Teresa Petit va parlar en nom de les famílies recordant l’arribada a l’institut i “(…) ara, sis anys després, us trobeu a la mateixa cruïlla del passeig de la il·lusió i el carreró del temor. Davant vostre: l’abisme del canvi (…) Un cop més: ‘me’n sortiré?’ Altra vegada passeu de ser els grans dels petits als petits dels grans. Ja ho heu aconseguit un cop; ara, esteu més ben preparats (…) Segur que tot i les dificultats aparentment infranquejables que us trobareu, tirareu endavant. Sigueu valents (…) Que tingueu molta sort!

Després de les graduacions va tenir lloc el sopar a l’aire lliure organitzat per l’AMPA. Més de 150 persones (alumnes, familiars, docents i personal d’administració i serveis) vam acomiadar el curs.