IDDINK

Des del l’any 2010 l’AMPA de l’Arnau té contractats els serveis d’IDDINK per a la reutilització de llibres de text i de les lectures obligatòries.

L’objectiu és doble, d’una banda facilitar la compra dels llibres -nous o reutilitzats- i, de l’altra, estalviar. El sistema és universal (es poden comprar tots els llibres i material de papereria, hi ha servei de folrat i d’assegurança), voluntari (no és obligatori comprar res a IDDINK) i flexible (es poden comprar només aquells llibres que ens interessen).

Els llibres nous tenen un descompte del 5% sobre el PVP  inicial de l’editorial i els reutilitzats -ecoBooks- del 55%. Per a gaudir de l’estalvi cal retornar els ecoBooks a final de curs.

Com funciona?

Des del moment en que el centre dona la llista de llibres a IDDINK, aquests estan disponibles. La comanda es pot fer al telèfon (amb cost per la trucada) 902 565 411 de 9:30 a 14h i de 15 a 19h o a través del web d’IDDINK (sense cap cost). En aquest enllaç teniu un breu tutorial sobre el procediment per a fer la comanda.

Les despeses d’enviament són gratuïtes en comandes fins al 20 de juliol. Les comandes fetes després d’aquesta data tenen un càrrec per entrega de 4,50€.

Les comandes es lliuren a domicili a partir de la tercera setmana de juliol. El compromís d’IDDINK és a fer el lliurament abans que comenci el curs per a totes les comandes fetes i pagades abans del 31 de juliol (excepcions: no identificar correctament els pagaments, tenir deutes pendents, manca d’estoc de l’editor, adreça incomplerta o errònia, no recepció de la comanda per absència.)

Un cop acabades les classes (a finals de juny) cal retornar els ecoBooks a l’institut. La data i l’horari (de matí i tarda) és notificada per IDDINK per correu electrònic. Cada llibre retornat al setembre suposa el cobrament de 2,50€.

Al web d’IDDINK hi ha un apartat de preguntes freqüents (generals, sobre el pagament o sobre el sistema de devolució de llibres). També teniu més informació en el document del sobre de matrícula.

Llibres del curs 2019-2020

(la informació actualitzada pel curs 2019-2020 estarà disponible tant bon punt sigui comunicada per l’institut)