III Reconeixements acadèmics

 

Entre les graduacions dels alumnes de 4t d’ESO i de 2n de Batxillerat van tenir lloc els III Reconeixements acadèmics corresponents al curs 2015-2016. L’objectiu és posar de manifest algunes facetes dels alumnes que acostumen a passar desaparcebudes donat que no són avaluades. En concret es valoren:

  • la solidaritat amb els companys,
  • la predisposició a col·laborar en tasques comunitàries,
  • les aportacions per millorar el clima del grup,
  • l’esforç per superar condicions adverses,
  • haver representat al centre a l’exterior de forma exitosa en qualsevol àmbit
  • el bon humor i la capacitat per fer la tasca diària més fàcil i alegre.Aquests han estat els alumnes reconeguts:

 

1 ESO B Xavier Narbona Com a exemple de superació per fer-se respectar i estimar, vencent les dificultats, amb una actitud de fermesa i generositat i un interès pel benestar dels demés.
1 ESO C Mireia Martínez Per la seva empatia, solidaritat, generositat i la capacitat d’ajudar l’altre sense esperar res a canvi.
1 ESO D Marc Expósito En agraïment a la seva actitud i constància al llarg de tot aquest curs sobretot, per el companyerisme i respecte que has mostrat i ensenyat al grup classe.
2 ESO A Awa Gueye En reconeixement a la seva actitud i els valors que transmet i com a exemple de voluntat i esforç de superació.
2 ESO B Sofia Lozano Per haver desenvolupat amb tanta energia i motivació la seua tasca com a delegada de classe. I per vetllar sempre per la cohesió i la companyonia del grup.
2 ESO C Abby Smith Per la seva actitud positiva, el seu afany de superació i el seu interès per integrar-se, cosa que li agraïm perquè ens fa sentir importants.
2 ESO C Ikram Zizaoui Per la seva actitud conciliadora i com intenta trobar solucions als conflictes. Ens fa sentir bé quan està a prop.
3 ESO C Alba Carrasco Per l’esforç i dedicació al llarg del curs, animant-la a que això sigui un estímul per continuar amb aquest esperit de col·laboració amb el grup i amb el centre.
3 ESO C Paula Cabanas Per la seva actitud solidària amb el grup i la gent, que s’encomana a tothom.
3 ESO D Víctor Torres Per la capacitat conciliadora que ha demostrat al llarg del curs, la maduresa i empatia envers tota la comunitat educativa i la predisposició constant a ajudar als companys.
4 ESO A Sara Peña Per la seva actitud sempre positiva, amb iniciativa i plena d’entusiasme. Destacar la intensitat en que ha viscut el projecte de 4t A contagiant els seus companys.
4 ESO B Ilona Winn Per la seva inestimable col·laboració,  la seva bona disposició per ajudar a tot el grup, assumint el paper d’auxiliar de conversa en llengua anglesa, sempre amb amabilitat i amb un somriure.
4 ESO B Laura Martí Pel seu lideratge positiu i entusiasta, i per trobar alternatives i propostes que sempre han millorat la convivència i l’activitat acadèmica
4 ESO C Lluís Closa Discret, amable, el reconeixement pel seu somriure. Disposat sempre a ajudar els altres i a establir ponts entre els membres de la comunitat educativa.
1 BTX A Pablo Clavero Pel seu compromís, la seva seriositat i la seva voluntat desinteressada per col·laborar en qualsevol necessitat de la comunitat educativa
2 BTX A Eli Navarro Per la seva maduresa, la seva capacitat d’escoltar i de dialogar, ajudant sempre a establir ponts. Pel seu alt sentit de la responsabilitat, i per  estar sempre disposada a ajudar quan algú l’ha necessitat

 

Aquest curs a banda dels reconeixements als alumnes, també s’ha volgut fer un agraïment a la col·laboració de diferents entitats socials del municipi, en concret a:

  •  Petits músics del món per saber transmetre el valor de la solidaritat i la necessitat d’ajudar a les persones que ho necessiten, com són els nois i noies de Malawi, des de l’àmbit de la cultura i la música i a
  • Justícia alimentària global i MEL per la seva entrega desinteressada en el suport de totes les activitats plantejades en la optativa de Servei Comunitari,  així com, el recolzament rebut en el projecte de 4t A.III Reconeixements acadèmics

Foto de família d’alguns dels guardonats