Llibres per a l’ESO

L’institut ha arribat a un acord amb l’editorial Edebé per al subministrament de totes les llicències digitals dels llibres dels 4 cursos d’ESO pel curs 2020-2021, excepte per a l’anglès. Respecte a les llicències de cursos anteriors, el contingut, la possibilitat de personalització i la integració amb Classroom han estat claus per a fer el canvi d’editorial. A més, es mantenen els tres avantatges per a les famílies:

  • el descompte econòmic que suposa la compra d’un pack de llicències, amb un preu molt menor que la suma de les llicències individuals
  • la comoditat que suposa tenir tots els llibres en la mateixa plataforma
  • i la possibilitat de comprar, si algú hi estigués interessat, els llibres en paper amb un descompte important.

El llibre d’anglès també és digital, però la compra es realitza a banda (editorial Oxford). Front del llibre en paper presenta l’avantatge que permet accedir a contingut suplementari (listenings, videos, …)

Compra de les llicències

La compra de les llicències (a Edebé i Oxford) s’ha de fer a principis de setembre, un cop rebut el codi promocional per part del centre. El procediment pas per pas es descriurà en un tutorial que subministrarà l’institut. És important no comprar les llicències de forma individual.

Compra de llibres d’Edebé en paper curs 2020-2021

Els llibres en paper no són obligatoris en absolut; el treball a l’aula es fa amb un Chromebook. Però, si una família desitja tenir a casa algun llibre de text (o diversos) en paper, es pot comprar fent servir l’AFA d’intermediària amb un estalvi important. Aquest servei s’ofereix a només a les famílies associades i l’AFA no obté cap guany.

L’editorial ens ha informat que els llibres en paper que es corresponen amb les llicències digitals (curs 2020-2021) són els següents:

Per a fer una comanda cal:

  1. fer clic en aquest enllaç per a omplir el formulari.
  2. fer l’ingrés corresponent (es calcula automàticament al formulari) al compte de l’AFA (ES19 2100 2776 3802 0027 2340) indicant el nom de l’alumne/a al concepte
  3. enviar el resguard del pagament a ampa@amparnau.cat
    • abans de divendres 25 de setembre (per a rebre els llibres abans del 2 d’octubre)
    • abans de divendres 16 d’octubre (per a rebre els llibres abans del 23 d’octubre)

No s’acceptaran comandes més tard del 16 d’octubre