Santillana (digital+paper)

L’institut ha arribat a un acord amb l’editorial Santillana per al subministrament de totes les llicències digitals dels llibres de 1r, 2n i 3r d’ESO pel curs 2019-2020. S’aconsegueixen tres avantatges clars per a les famílies:

  • el descompte econòmic (el preu de la llicència d’un sol llibre –llibreNET– és d’uns 20€, però la compra de totes les llicències suposa un preu molt menor que la suma de les llicències individuals)
  • la comoditat que suposa tenir tots els llibres en la mateixa plataforma
  • i la possibilitat de comprar, si algú hi estigués interessat, els llibres en paper amb un descompte important.

Compra de les llicències

La compra de les llicències s’ha de fer a principis de setembre, un cop rebut el codi promocional per part del centre. El procediment pas per pas es descriurà en un tutorial que subministrarà el centre. És important no comprar les llicències de forma individual.

Compra de llibres en paper

Els llibres en paper no són obligatoris en absolut; el treball a l’aula es fa amb un Chromebook. Però, si una família desitja tenir a casa algun llibre de text (o diversos) en paper, es pot comprar fent servir l’AMPA d’intermediària amb un estalvi important. Aquest servei s’ofereix a totes les famílies associades i l’AMPA no obté cap guany.

Si hi esteu interessats cal que ompliu el formulari i ens feu l’ingrés corresponent abans del divendres 11 d’octubre indicant-nos el nom de l’alumne/a al concepte de l’ingrés.

Fer comanda de llibres

Si teniu interès a comprar algun llibre fora de termini contacteu amb l’AMPA per correu i preguntarem si podem fer una compra extra.

L’editorial ens ha informat que els llibres en paper que es corresponen amb les llicències digitals (curs 2019-2020) són els següents: