unportal.cat

EL TEU FUTUR PROFESSIONAL A TANT SOLS UN CLIC

 

L’institut està subscrit a unportal. Aquest web ofereix informació exhaustiva de tots els estudis de grau (mitjà, superior i universitaris): plans d’estudis, centres on s’imparteixen, notes de tall, requisits d’accés, conveniència segons situació o perspectiva, sortides professionals, dades d’inserció laboral, de satisfacció de l’alumnat i moltes altres informacions d’interès, amb estadístiques i comparatives interactives. Es tracta d’una eina molt útil per decidir els estudis i el futur professional.

El portal permet múltiples possibilitats de cerca i ofereix una navegació molt fàcil i intuïtiva que possibilita aplicar diversos filtres en funció dels interessos dels usuaris, fer comparacions d’estudis entre ells i consultar amb detall tota la informació associada a cada estudi a partir de diversos indicadors.

A banda d’informació de caire acadèmic (assignatures, notes de tall, perfil d’ingrés recomanat per accedir als estudis, tractament de l’anglès) i de servei (horaris i preus), al portal també s’hi poden consultar indicadors relatius a la inserció professional dels titulats i, en el cas del web d’estudis universitaris, taxes de rendiment de les titulacions.

Una part bàsica del web és pública, però els alumnes de l’Institut Arnau Cadell disposen d’una adreça e-mail i d’una contrasenya, per accedir a la informació més completa sobre més de 600 titulacions universitàries i més de 40 famílies d’ensenyaments professionals que s’imparteixen a Catalunya (s’inclouen ensenyaments artístics i esportius, també). Demaneu aquesta informació als tutors/es o bé envieu un correu electrònic a ampa@amparnau.cat posant a assumpte: “dades d’accés UNPORTAL”

Aprofita aquesta eina que, fins a finals d’any, l’institut posa al teu abast.

 

 

unportal-cat