Xocolatada a la Milla solidària

Un any més, hem posat el nostre granet de sorra a la Milla Solidària organitzada per l’EMD de Valldoreix, preparant una xocolatada per a tots els esportistes.

[Fotos: Emma Fortea]


Unes 400 persones han participat en la cursa, sumant esforços en la campanya solidària de recapte de joguines per a l’AECC de Sant Cugat. Les joguines recollides es faran arribar a la ludoteca de l’Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell el 15 de febrer, coincidint amb el Dia Internacional del Càncer Infantil.

Ivan Escudero i Laura Cerceda van estar el diumenge passat els guanyadors absoluts de la 4a edició de la Milla Solidària de Valldoreix que, sobre un circuit de 1609 metres han recorregut els voltants de l’institut. Molts alumnes de l’Arnau han corregut també la Milla i han obtingut premis en les diferents categories. Tots els temps i clasificaciones es poden consultar fent clic en aquest enllaç.

A més de les proves absolutes masculina i femenina, es va disputar la Milla Inclusiva adreçada a persones amb discapacitat física o psíquica. També van tenir el seu protagonisme els més petits, que van disputar la prova a una distància de 600 i 400 metres.

[Foto: Ale Gómez, TOT Sant Cugat]